Гарбузове печиво з глазур’ю

PicsArt_1416245228072

 

Дуже рекомендую ароматне, мяке та безперечно дуже корисне печиво для дорослих та дітей.

 

 

Інгредієнти:

  1. Борошно – 2 стакани (в мене близько 300 мл. – 1 стакан)
  2. Сода – 1 ч. л.
  3. Розпушувач – 1 ч.л.
  4. Кориця – 1 ч.л.
  5. Мускатний горіх (молотий) – ? ч.л.
  6. Сіль -1/2 ч.л.
  7. Цукор – 1 стакани-.
  8. Вершкове масло – 100 г.
  9. Гарбузове пюре – 300 г.
  10.  Ванільний цукор – 1-2 пакетика (як хто любить).
  11. Яйце – 1 шт.

Для глазурі:

  1. Цукрова пудра – 2 стакани.
  2. Молоко – 3 ст. л.
  3. Вершкове масло – 1 ст. л. (розтопленого).

Для початку в мисці змішуємо борошно, половину цукру, сіль, розпушувач, соду, корицю та мускатних горіх.

Вершкове масло хоча б за годинку викладаємо з холодильника, щоб воно було кімнатної температури. В великій мисці збиваємо масло з цукром. Додаємо гарбузове пюре, яйце та ванільний цукор. Все добре збиваємо за допомогою міксера. Не припиняючи збивати поступово починаємо додавати суміш з борошна. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси.

PicsArt_1416245325539

 

 

 

 

 

На застелене пергаментом для випікання деко, викладаємо печиво за допомогою столової ложки. Намагаємось робити кружальця однакового розміру, але не забуваємо залишати деяку відстань між печивом, бо воно трохи збільшиться в розмірі.

Випікаємо в гарно розігрітій печі хвилин 20 (до сухого сірника) при температурі 180 градусів.

Коли печиво готово, даємо йому охолонути декілька хвилин на деку, а потім вже залишаємо повністю охолоджуватись на решітці.

Охолонувше печиво вкриваємо зверху глазур’ю. Для цього міксером збиваємо цукрову пудру разом з розтопленим маслом та молоком. Цим менше молока тим глазур виходить більш густою та більш яскравого білого кольору.

Подаємо до чаю. Це дуже смачно)

 

PicsArt_1416245278042

 

Смачного)))

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви, разом ми досягнемо найкращого результату)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.