Ця страва є досить апетитною та ситною. Можна подавати як до святкового столу так і до звичайної сімейної вечері. Прекрасно виступає як в ролі закуски так і в ролі основної страви.
Інгредієнти:
- Квасоля – 300 г. (приблизно)
- Свинина – 300 г. (приблизно)
- Гриби – 100 г. (в мене були сушені білі та піддубники).
- Волоський горіх – 100 г.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Томатний соус – 1 ст. л.
- Сіль та приправи за смаком.
Квасолю з вечора замочуємо в воді. Потім воду зливаємо, заливаємо чисту та ставимо на вогонь, даємо квасолі покипіти хвилин 40 до готовності (м’якості).
Поки квасоля вариться, миємо та дрібно нарізаємо м’ясо і викладаємо на розігріту пательню, підсмажуємо.
Сухі гриби заливаємо кип’ятком та даємо трохи постояти. Після чого воду зливаємо, а гриби дрібно нарізаємо.
Нарізану дрібно цибулю підсмажуємо до золотистого кольору на окремій пательні, після чого додаємо потерту на терку моркву та все гарно перемішуємо. Даємо трохи підсмажитися.
До підсмаженого м’яса додаємо гриби, відварену квасолю та суміш з цибулі та моркви, все перемішуємо. Заправляємо томатним соусом, сіллю та приправами за смаком. Даємо потушкуватися.
В цей час дрібно нарізаємо волоський горіх.
Додаємо до квасолі, перемішуємо і залишаємо тушкуватись до готовності всіх інгредієнтів десь ще хвилин 20-30 (будете перевіряти та куштувати).
Подаємо до столу в гарячому вигляді.
Смачного)))
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))