Тушкована квасоля з грибами та м’ясом

DSC_0233

Ця страва є досить апетитною та ситною. Можна подавати як до святкового столу так  і до звичайної сімейної вечері. Прекрасно виступає  як в ролі закуски так і в ролі основної страви.

 

 

Інгредієнти:

  1. Квасоля – 300 г. (приблизно)
  2. Свинина – 300 г. (приблизно)
  3. Гриби – 100 г. (в мене були сушені білі та піддубники).
  4. Волоський горіх – 100 г.
  5. Морква – 1 шт.
  6. Цибуля – 1 шт.
  7. Томатний соус – 1 ст. л.
  8. Сіль та приправи за смаком.

 

Квасолю з вечора замочуємо в воді. Потім воду зливаємо, заливаємо чисту та ставимо на вогонь, даємо квасолі покипіти хвилин 40 до готовності (м’якості).

DSC_0076

 

 

 

 

 

Поки квасоля вариться, миємо та дрібно нарізаємо м’ясо і викладаємо на розігріту пательню, підсмажуємо.

DSC_0133

 

 

 

 

 

Сухі гриби заливаємо кип’ятком та даємо трохи постояти. Після чого воду зливаємо, а гриби дрібно нарізаємо.

DSC_0136

 

 

 

 

 

Нарізану дрібно цибулю підсмажуємо до золотистого кольору на окремій пательні, після чого додаємо потерту на терку моркву та все гарно перемішуємо. Даємо трохи підсмажитися.

DSC_0135

 

 

 

 

 

До підсмаженого м’яса додаємо гриби, відварену квасолю та суміш з цибулі та моркви, все перемішуємо. Заправляємо томатним соусом, сіллю та приправами за смаком. Даємо потушкуватися.

DSC_0167

 

 

 

 

 

DSC_0184

 

 

 

 

 

 

В цей час дрібно нарізаємо волоський горіх.

DSC_0186

 

 

 

 

 

 

Додаємо до квасолі, перемішуємо і залишаємо тушкуватись до готовності всіх інгредієнтів десь ще хвилин 20-30 (будете перевіряти та куштувати).

Подаємо до столу в гарячому вигляді.

DSC_0228

 

Смачного)))

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>