М’ясний рулет з шинкою та сиром

dsc_1075Як не крути, але найулюбленіша страва будь-якого чоловіка це м’ясо. Саме тому ця страва прийдеться до смаку кожному чоловіку, бо це не просто мясо, а мясо фаршироване мясом 😉

Інгредієнти:

1. Свинина — 1 кг.
2. Цибуля — 1 шт.
3. Булка — 3 шматки.
4. Яйце — 1 шт.
5. Сіль, перець, приправи.
6. Сир — 100 г.
7. Шинка — 100 г.
8. Листя салату.
9. Соус «Тартар».

Свинину перекручуємо з цибулею та булкою у фарш. Додаємо до нього сіль, перець, приправи за смаком та одне яйце. Якщо фарш виходить за рікий можна додати ще трохи крохмалю. Все гарно перемішуємо та викладаємо фарш рівномірним шаром на деко вистелене фольгою.

dsc_1064

 

 

 

 

 

Зверху трохи змазуємо фарш соусом «Тартар» та викладаємо нарізані тоненько шматочки сиру, далі шматочки шинки та листя салату.

dsc_1065

 

 

 

 

 

dsc_1066

 

 

 

 

 
Обережно підгортаючи за допомогою фольги згортаємо фарш разом з усім наповненням у тугий рулет.

dsc_1067

 

 

 

 

Заматуємо його у фольгу та відправляємо на 40-50 хвилин у духовку, запікатись при температурі 180 градусів.
Готовий рулет подаємо до столу та насолоджуємось.

dsc_1075

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.