Як не крути, але найулюбленіша страва будь-якого чоловіка це м’ясо. Саме тому ця страва прийдеться до смаку кожному чоловіку, бо це не просто мясо, а мясо фаршироване мясом 😉
Інгредієнти:
1. Свинина — 1 кг.
2. Цибуля — 1 шт.
3. Булка — 3 шматки.
4. Яйце — 1 шт.
5. Сіль, перець, приправи.
6. Сир — 100 г.
7. Шинка — 100 г.
8. Листя салату.
9. Соус «Тартар».
Свинину перекручуємо з цибулею та булкою у фарш. Додаємо до нього сіль, перець, приправи за смаком та одне яйце. Якщо фарш виходить за рікий можна додати ще трохи крохмалю. Все гарно перемішуємо та викладаємо фарш рівномірним шаром на деко вистелене фольгою.
Зверху трохи змазуємо фарш соусом «Тартар» та викладаємо нарізані тоненько шматочки сиру, далі шматочки шинки та листя салату.
Обережно підгортаючи за допомогою фольги згортаємо фарш разом з усім наповненням у тугий рулет.
Заматуємо його у фольгу та відправляємо на 40-50 хвилин у духовку, запікатись при температурі 180 градусів.
Готовий рулет подаємо до столу та насолоджуємось.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))