Фаршировані перці

DSC_0266Фаршировані перчики думаю люблять всі. І готуються вони легко т швидко.

Інгредієнти:

 

  1. Свинина – 05, кг.
  2. Цибуля -1 шт.
  3. Морква – 2 шт.
  4. Перець – 7 шт.
  5. Рис – 100 г.
  6. Томатний соус.
  7. Сметана.
  8. Гірчиця.
  9. Сіль, перець та приправи.
  10. Часник.
  11. Цукор.

 

М’ясо перекручуємо з цибулею на фарш. Гарно перемішуємо з натертою на терку морквою та відвареним до готовності рисом. Додаємо сіль, перець, приправи. У перця зрізуємо верхівку та очищаємо серединку. Наповнюємо кожний перчик фаршом.

DSC_0254

 

 

 

 

 

Викладаємо в сотейник. Далі готуємо соус. Для цього змішуємо томатний соус зі сметаною, гірчицею та роздушеним часником, додаємо трохи цукру.

DSC_0255

 

 

 

 

 

Все гарно вимішуємо та заливаємо отриманим соусом наші фаршировані перчики.

DSC_0256

 

 

 

 

 

Ставимо сотейник на вогонь та тушкуємо до готовності приблизно годинку. Як тільки страва готова можна подавати до столу.

 

DSC_0266

 

Смачного ;-)

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Фаршировані перці: Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>