Відбивні по прованськи

dsc_0421Рецепт цих ароматних та дуже смачних курячих биточків стане у нагоді кожній господині, тому раджу обовязково спробувати всім.


Інгредієнти:
1. Куряче філе — 1 кг.
2. Прованські трави.
3. Сіль та перець.
4. Оливкова олія.
5. Пармезан.
6. Яйце — 2 шт.
7. Кріп.

8. Вершкове масло.

Куряче мясо нарізаомє на биточки, вкладаємо кожний шматочок між двома шарами харчової плівки та трохи відюиваємо.

dsc_0418

 

 

 

 

Солимо та перчимо мясо з обох боків. В мисочці змішуємо яйця, дрібно накришений кріп та прованські трави та натертий на терку пармезан (близько 100 г.). Ретельно все перемішуємо.

dsc_0419

 

 

 

 

Обмакуємо кожний биточок в отриманій суміші та підсмажуємо в оливковій олії з додаванням невеличкого шматочка вершкового масла з обох боків до готовності та золотистої скоринки.

dsc_0420

Після чого даємо мясу трохи відпочити (щоб стік зайвий жир) та подаємо до столу з легким салатом.

dsc_0421

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.