Тушковане куряче філе з овочами

DSC_3119Звичайна дієтична страва на швидкоруч. Готується з курячого філе з додавання овочів. Курка виходить дуже ніжною та соковитою, а страва в цілому досить низькокалорійною та дієтичною.

 

 

Оцінка страви «СМАЧНО» ;-)

 

Інгредієнти:

  1. Куряче філе – 1 кг.
  2. Морква – 1 шт.
  3. Цибуля – 1 шт.
  4. Томатний соус.
  5. Болгарський перець – 0,5 шт.
  6. Сіль, перець та приправи на ваш смак.

Куряче філе гарно миємо та нарізаємо невеличкими кубиками. Цибулю чистимо та дрібно нарізаємо, моркву також очищаємо і натираємо на терку. Болгарський перець краємо на невеличкі шматки. На розігріту пательню, змащену олією, викладаємо цибулю і обсмажуємо до м’якості, до неї додаємо моркву та болгарський перець і даємо їм трохи потушкуватись.

DSC_3084

 

 

 

 

 

 

Викладаємо філе в сотейник з розігрітою олією і пару хвилин обсмажуємо м’ясо на великому вогні, постійно помішуючи. Далі додаємо сіль, перець та інші приправи на ваш смак. Наступним кроком додаємо до м’яса суміш з цибулі, моркви та перцю. Кладемо туди ж декілька ложок томатного соусу (кількість залежить від вашого особистого смаку) і гарно все перемішуємо. Накриваємо кришкою і даємо потушкуватись на маленькому вогні до готовності м’яса.

DSC_3103

 

 

 

 

 

Воно має стати м’яким. Після чого вимикаємо вогонь і подаємо м’ясо до столу. На гарнір можна відварити картоплю або пасту.

DSC_3116

 

Смачного ;-)  Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>