Дуже легкий, дієтичний та смачний супчик на основі індичого бульйону з локшиною та яйцем. Рекомендую спробувати всім.
Оцінка: «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- М’якоть індички – 200 г.
- Локшина – 300 г.
- Морква – 1 шт.
- Яйця – 4 шт.
- Кріп.
- Зелена цибуля.
- Сіль та перець за смаком.
- Лавровий лист.
М’ясо миємо та нарізаємо маленькими шматочками. Заливаємо водою та даємо закипіти. Потім воду зливаємо, м’ясо промиваємо і знову заливаємо чистою водою. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Далі солимо та перчимо за смаком, додаємо лавровий лист. Даємо бульйону трошки покипіти, хвилин 15. Моркву очищаємо і нарізаємо тоненькими кільцями. Коли бульйон трохи покипів, вкидаємо туди моркву. Даємо покипіти ще хвилин 10.
Наступним кроком додаємо в суп локшину. Коли локшина вже майже зварилась, обережно вбиваємо по одному яйцю в черпак і потихеньку опускаємо його в киплячий бульйон, обережно підгортаючи краї так щоб жовток огорнувся ніби в мішечок з білку. Вибачте фото не змогла зробити, були зайняті руки 😉
Після цього даємо супу покипіти ще буквально 1-2 хвилини, куштуємо на сіль, за необхідності підсолюємо. І одразу ж вимикаємо вогонь. Далі дрібно кришимо кріп та зелену цибульку та притрушуємо готовий супчик.
Все смачний та легкий суп готовий, можна розливати по тарілкам і куштувати.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))