Індичий бульйон з локшиною

DSC_4411Дуже легкий, дієтичний та смачний супчик на основі індичого бульйону з локшиною та яйцем. Рекомендую спробувати всім.

 

 

 

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. М’якоть індички – 200 г.
  2. Локшина – 300 г.
  3. Морква – 1 шт.
  4. Яйця – 4 шт.
  5. Кріп.
  6. Зелена цибуля.
  7. Сіль та перець за смаком.
  8. Лавровий лист.

 

М’ясо миємо та нарізаємо маленькими шматочками. Заливаємо водою та даємо закипіти. Потім воду зливаємо, м’ясо промиваємо і знову заливаємо чистою водою. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Далі солимо та перчимо за смаком, додаємо лавровий лист. Даємо бульйону трошки покипіти, хвилин 15. Моркву очищаємо і нарізаємо тоненькими кільцями. Коли бульйон трохи покипів, вкидаємо туди моркву. Даємо покипіти ще хвилин 10.

Наступним кроком додаємо в суп локшину. Коли локшина вже майже зварилась, обережно вбиваємо по одному яйцю в черпак і потихеньку опускаємо його в киплячий бульйон, обережно підгортаючи краї так щоб жовток огорнувся ніби в мішечок з білку. Вибачте фото не змогла зробити, були зайняті руки 😉

Після цього даємо супу покипіти ще буквально 1-2 хвилини, куштуємо на сіль, за необхідності підсолюємо. І одразу ж вимикаємо вогонь. Далі дрібно кришимо кріп та зелену цибульку та притрушуємо готовий супчик.

DSC_4410

 

 

 

 

 

Все смачний та легкий суп готовий, можна розливати по тарілкам і куштувати.

DSC_4411

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.