Листковий пиріг з індичкою

DSC_4436Пропоную дуже ситний, смачний та ніжний пиріг з листкового тіста з індичим фаршем, морквою і пікантним маринованим огірочком. Рекомендую спробувати всім 😉

 

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

Інгредієнти:

  1. Листкове тісто (без дріжджове) – 500 г.
  2. Індиче м’ясо 500 г.
  3. Цибуля – 1 шт.
  4. Курячі яйця – 1 шт.
  5. Яєчний жовток – 1 шт.
  6. Мариновані огірки – 4 шт.
  7. Морква – 1 шт. (велика).
  8. Твердий сир – 300 г.
  9. Сіль, перець, базилік.

 

Листкове тісто (я брала заморожене, вже готове) розморожуємо і розкатуємо в тонкий прямокутник.

DSC_4421

 

 

 

 

 

М’ясо індички за допомогою м’ясорубки перетворюємо на фарш. Далі у фарш вбиваємо яйце, додаємо сіль, перець та базилік за смаком. Гарно все перемішуємо.

DSC_4419

 

 

 

 

 

Другу цибулину очищаємо і дрібно нарізаємо. Підсмажуємо її до м’якості на розігрітій пательні, змащеній олією. Моркву очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками. Додаємо моркву до цибулі і трохи підсмажуємо.

 

DSC_4418

 

 

 

 

 

Далі додаємо цю суміш до фаршу і перемішуємо. Сир нарізаємо на тоненькі прямокутники. В центр розкатаного тіста викладаємо спочатку половину нарізаного сиру,

DSC_4423

 

 

 

 

 

потім гіркою викладаємо фарш.

DSC_4424

 

 

 

 

 

 

Мариновані огірки ріжемо тоненькими кільцями і викладаємо на фарш. А на них другу половину сиру.

DSC_4427

 

 

 

 

 

Краї тіста нарізаємо на смужки у вигляді пелюстків і поступово скріплюючи краї, зліплюємо пелюстки, обгортаючи тісто. Зверху пиріг гарно змащуємо яєчним жовтком.

DSC_4428

 

 

 

 

 

 

Ставимо в пиріг у розігріту піч і випікаємо при 180 градусах приблизно півгодини, до готовності фаршу.

DSC_4429

 

 

 

 

 

Готовий пиріг виймаємо, даємо трохи охолонути і подаємо до столу з легким салатом зі свіжих овочів.

DSC_4439

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.