Яловичий шашлик в гірчично-гранатовому маринаді

DSC_4610Зазвичай яловичину рідко використовують в якості м’яса для шашлику. Але якщо правильно її замаринувати та приготувати, виходить дійсно смачний та соковитий шашличок. Дуже рекомендую вас спробувати замаринувати яловичий шашлик саме аз цим рецептом. Це дійсно щось цікаве, незвичне та оригінальне. Гранатовий соус надає м’ясу приємний та ніжний смак, а гірчиця пікантності, готується на вогні воно дуже швидко і виходить доволі м’яким.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Яловичина – 1 кг.
  2. Цибуля – 3 шт.
  3. Лимонний сік – 50 г.
  4. Гірчиця – 30 г.
  5. Сіль, перець.
  6. Гранатовий соус – 30 г..

 

М’ясо гарно миємо і даємо трохи підсохнути. Далі нарізаємо його на шматочки 3-4 см. Цибулю нарізаємо кільцями. Далі м’ясо солимо та перчимо за смаком і змащуємо гірчицею.

DSC_4563

 

 

 

 

 

 

Гарно все перемішуємо. В каструлю викладаємо шарами м’ясо, потім шар цибулі, потім знову м’ясо. Зверху м’ясо поливаємо лимонним соком і гранатовим соусом. Перемішуємо обережно.

DSC_4564

 

 

 

 

 

Накриваємо тарілкою і придавлюємо вантажем. Залишаємо на ніч в холодильнику, щоб м’ясо гарно промаринувалось.

Коли м’ясо готове, нанизуємо його на шампура або викладаємо на решітку барбекю і підсмажуємо з усіх боків до апетитної скоринки, періодично поливаючи маринадом. Слідкуйте, щоб м’ясо не підгоріло.

Готове м’ясо подавати до столу можна зі смачним соусом та свіжими овочами та зеленню.

DSC_4608

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.