Сирні перепічки з шинкою та фетою

DSC_4365Дуже смачна страва для сніданку, з приємним сирним смаком. Готувати ці перепічки можна з шинкою або з сиром. Виходить дуже смачно і так і так. Хоча моїм хлопцям більше все таки сподобались перепічки з беконом. Готувала я їх вперше, тому не дуже тонко розкачала тісто і перепічки вийшли трохи за товсті. Тому раджу розкатувати тоненько тісто, тоді страва вийде в самий раз. Їсти їх можна зі сметаною або просто так, як хто любить. Але виходить дійсно дуже ситно і смачно. Рекомендую всім.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Кефір – 350 г.
  2. Цукор – 0,5 ч.л.
  3. Сіль – 0,5 ч.л.
  4. Сода – 0,5 ч.л.
  5. Твердий сир – 200 г.
  6. Борошно – приблизно 200 г.
  7. Шинка, сир фета – для начинки.
  8. Кріп.

 

В глибоку миску вливаємо кефір. Сюди ж додаємо сіль, соду цукор. Гарно все перемішуємо. Сир натираємо на терку і також додаємо до кефіру. Потім поступово додаємо борошно, гарно вимішуючи тісто. Борошно додаємо до того часу поки тісто не стане достатньо пластичним і не липнутиме до рук, але при цьому воно має залишатись м’яким і ніжним.

DSC_4354

 

 

 

 

 

Далі ділимо тісто на 6 рівних частин. Кожну частинку розкатуємо у тонкий прямокутник.

DSC_4355

 

 

 

 

 

По центру викладаємо або скибки шинки або начинку з сиру фета з дрібно нарізаним кропом. Я робила половину таких і половину таких перепічок. Далі скріпляємо краї наших перепічок, гарно заліплюючи ті в яких начинка з виру (щоб в процесі смаження начинка не повитікала). Після чого ще раз обережно розкатуємо перепічки.

Розігріваємо пательню, змащену олією, і на маленькому вогні обсмажуємо кожну перепічку з обох боків до золотистого кольору.

DSC_4356

 

 

 

 

 

Все смачні перепічки готові. Подавати їх до столу потрібно в теплому вигляді і з’їдати їх потрібно всі за раз. Адже вже охолонувши перепічки, навіть якщо ви їх підігрієте, не матимуть того неповторного смаку.

DSC_4366

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.