Курячі крученики з болгарським перцем

DSC_2922Дуже дієтична та корисна м’ясна страваз курячого філе, зі шматочками болгарського перцю, помідору та вареного яйця. Якщо ви піклуєтесь про свою фігуру, то ця страва саме для вас, адже 100 г її містить тільки 155 ккал. Тож рекомендую всім. Вона не тільки низькокалорійна, але й дуже смачна, м’ясо виходить дуже ніжним, не сухим, а болгарський перець надає йому вишуканого та оригінального смаку.

Оцінка цієї страви звичайно: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Куряче філе – 1 кг.
  2. Болгарський перець – 1 шт.
  3. Яйця – 3 шт.
  4. Цибуля – 1 шт.
  5. Кріп.
  6. Сметана.
  7. Сіль та перець.
  8. Приправи на ваш смак.
  9. Гірчиця.

 

Куряче філе миємо та розрізаємо вздовж на тонкі пласкі шматочки середнього розміру (як на битки). Далі трохи відбиваємо м’ясо з обох боків.

DSC_2880

 

 

 

 

 

Солимо та перчимо з обох боків за смаком, за бажанням додаємо інші приправи (я додавала ще італійські трави). Наступним кроком готуємо начинку для наших кручеників. Для цього болгарський перець очищаємо від насіння і дрібно нарізаємо.

DSC_2879

 

 

 

 

 

Яйця відварюємо та дрібно кришимо.

DSC_2882

 

 

 

 

 

Кріп та цибулю дрібно краємо. Всі інгредієнти змішуємо в мисці, трохи солимо та додаємо буквально одну столову ложку сметани, щоб начинка стала більш в’язкою. Додаємо одну крапельку гірчиці для смаку. Все ретельно перемішуємо.

DSC_2884

 

 

 

 

 

 

Далі беремо по шматочку м’яса і викладаємо по одній чайній ложці начинки посередині шматка. Згортаємо м’ясо в рулетик, гарно притискаючи.

DSC_2885

 

 

 

 

 

Наступним кроком викладаємо щільно один до одного крученики в змащену олією форму для запікання. Якщо у вас залишилась зайва начинка, то її викладаємо зверху на крученики.

DSC_2887

 

 

 

 

 

Форму щільно накриваємо фольгою, робимо ножем невеликі дірочки для виходу пари та ставимо в розігріту піч.

DSC_2889

 

 

 

 

 

Якщо ви маєте форму для випікання з кришкою, то фольга не потрібна, використовуйте кришку. Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хвилин (в залежності від вашої печі) о готовності м’яса (вона має стати м’яким і легко протикатися ножем).

Готові крученики подаємо до столу з будь-яким гарніром.

DSC_2920

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.