Вершковий суп з сьомгою

DSC_3088Рекомендую вам ніжний та смачний супчик з сьомгою та вершками. За смаком суп дійсно дуже апетитний та оригінальний, а вершки надають йому дуже м’яку текстуру.

Дуже рекомендую, дійсно хороший суп.

 

Його оцінка звичайно «СМАЧНО» ;-)

 

Інгредієнти:

 

  1. Суповий набір з сьомги – 500 г.
  2. Картопля – 5 шт.
  3. Морква – 1 шт.
  4. Цибуля – 2 шт.
  5. Лавровий лист – 2 шт.
  6. Перець горошком – 3 шт.
  7. Вершки – 250 г.
  8. Вода – 4 л.
  9. Сіль.
  10. Кріп.
  11. Зелена цибуля.
  12. Олія.

 

Миємо сьомгу і кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо туди лавровий лист, перець горошком і одну почищену цілу цибулину, солимо за смаком. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо на маленькому вогні хвилин 5.

Після чого виймаємо рибу, очищаємо від шкірок та кісток, філе нарізаємо шматочками. Бульйон проціджуємо від лаврового листа, перцю та цибулі.

DSC_3086

 

 

 

 

 

Картоплю чистимо та дрібно нарізаємо, кидаємо в бульйон та ставимо варитись.

DSC_3085

 

 

 

 

 

В цей час розігріваємо пательню, змащуємо її олією. Другу цибулину очищаємо і дрібно нарізаємо, обсмажуємо на пательні на маленькому вогні до м’якості. Моркву очищаємо та натираємо на терку, додаємо до цибулі, перемішуємо та даємо трохи обсмажитись.

DSC_3084

 

 

 

 

 

Коли картопля трохи підварилась додаємо до неї обсмажену цибулю з морквою, дрібно накришений кріп та зелену цибулю, даємо поваритись 5 хвилин. Далі додаємо вершки та сьомгу, доводимо до кипіння і одразу ж вимикаємо. Накриваємо кришкою та даємо постояти хвилин 10.

DSC_3087

 

 

 

 

 

Подаємо до столу з тостами та насолоджуємось ніжним смаком.

DSC_3093

 

Смачного ;-)

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>