Якщо вам набридло щодня їсти одноманітні каші, то пропоную вам чудовий рецепт приготування пшеничної каші. Завдяки вершкам та шматочкам копченої ковбаси і бринзи каша стає не просто буденною стравою, а дійсно смачним та оригінальним гарніром. Здивуйте своїх близьких приготувавши на вечерю цю дуже ароматну та ніжну кашу. Обіцяю і вони і ви залишитесь задоволеними.
Однозначна оцінка страви «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Пшенична крупа – 200 г.
- Вершки – 500 г.
- Сіль.
- Копчене сало, бекон або ковбаса. В мене була копчена ковбаса.
- Бринза.
Замість вершків ви можете взяти і рідку сметану, але смак тоді буде більш кислуватим, а з вершками виходить дуже ніжний оксамитовий смак.
Вершки виливаємо у чавунний казанок і доводимо до кипіння.
Наступним кроком потихеньку, постійно помішуючи, всипаємо до вершків пшеничну крупу (попередньо промиту). Солимо за смаком. Гарно все перемішуємо до однорідності, накриваємо кришкою і даємо поваритися на маленькому вогні до готовності каші.
Не забувайте періодично помішувати дерев’янною ложкою, щоб каша не приставала до дна і не пригорала. Тим часом ковбаску нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на середньому вогні на пательні.
Бринзу також кришимо на дрібні кубики. Готову кашу знімаємо з вогню, викладаємо в тарілку, зверху присипаємо обсмаженою ковбаскою та шматочками бринзи, можна прикрасити також дрібна накришеною зеленню. А далі насолоджуємося смачною та дуже ситною вечерею 😉
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))