Вершкова каша з копченою ковбаскою та бринзою

DSC_3115Якщо вам набридло щодня їсти одноманітні каші, то пропоную вам чудовий рецепт приготування пшеничної каші. Завдяки вершкам та шматочкам копченої ковбаси і бринзи каша стає не просто буденною стравою, а дійсно смачним та оригінальним гарніром. Здивуйте своїх близьких приготувавши на вечерю цю дуже ароматну та ніжну кашу. Обіцяю і вони і ви залишитесь задоволеними.

Однозначна оцінка страви «СМАЧНО» ;-)

 

Інгредієнти:

  1. Пшенична крупа – 200 г.
  2. Вершки – 500 г.
  3. Сіль.
  4. Копчене сало, бекон або ковбаса. В мене була копчена ковбаса.
  5. Бринза.

 

Замість вершків ви можете взяти і рідку сметану, але смак тоді буде більш кислуватим, а з вершками виходить дуже ніжний оксамитовий смак.

Вершки виливаємо у чавунний казанок і доводимо до кипіння.

DSC_3099

 

 

 

 

 

Наступним кроком потихеньку, постійно помішуючи, всипаємо до вершків пшеничну крупу (попередньо промиту). Солимо за смаком. Гарно все перемішуємо до однорідності, накриваємо кришкою і даємо поваритися на маленькому вогні до готовності каші.

DSC_3100

 

 

 

 

 

Не забувайте періодично помішувати дерев’янною ложкою, щоб каша не приставала до дна і не пригорала. Тим часом ковбаску нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на середньому вогні на пательні.

DSC_3102

 

 

 

 

 

Бринзу також кришимо на дрібні кубики. Готову кашу знімаємо з вогню, викладаємо в тарілку, зверху присипаємо обсмаженою ковбаскою та шматочками бринзи, можна прикрасити також дрібна накришеною зеленню. А далі насолоджуємося смачною та дуже ситною вечерею ;-)

DSC_3107

 

Смачного ;-)  Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>