Свинний шашлик на кефірі

DSC_4602Для всіх хто полюбляє пікніки на природі і смачні, соковиті шашлички з ароматним димком від вогнища, пропоную цей дуже простий, але тим не менш дуже смачний рецепт маринування та приготування шашлика зі свинини. М’ясо виходить дуже ніжне та соковите. Рекомендую всім.

 

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Свинина – 1,5 кг.
  2. Ріпчаста цибуля – 3 шт.
  3. Кефір – 500 мл.
  4. Сіль, перець, приправи.

 

М’ясо гарно миємо, даємо трохи просохнути. Далі нарізаємо на шматочки середнього розміру, десь 3-4 см.

Потім складаємо шматочки м’яса в миску, солимо, перчимо, додаємо інші приправи за бажанням.

DSC_4558

 

 

 

 

 

Цибулю очищаємо і нарізаємо кільцями. Наступним кроком починаємо складати шарами спочатку шар мяса потім цибулі, знову м’ясо і знову цибуля. Так викладаємо все.

DSC_4560

 

 

 

 

 

Зверху заливаємо все кефіром.

DSC_4562

 

 

 

 

 

Придавлюємо якимсь тягарем і ставимо в холодильник на ніч.

Замариновані шашлики викладаємо на решітку і підсмажуємо з обох боків на мангалі до готовності та апетитної золотистої скоринки.

DSC_4572

 

 

 

 

 

Пильнуйте ваші шашлики, періодично їх перевертайте і слідкуйте щоб не було сильного вогню, бо м’ясо може згоріти. Також рекомендую в процесі підсмажування періодично поливати м’ясо залишками маринаду.

DSC_4599

 

 

 

 

 

Подавати шашлик зі свинини найкраще разом зі свіжими овочами та зеленню. Можна разом з якимсь соусом на ваш вибір.

DSC_4601

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.