Гречані оладки з сиром

DSC_4142Ці смачні млинчики стануть чудовим вирішенням для сімейної вечері. Готуються вона на основі відвареної та пропущеної через м’ясорубку гречки. А якщо до неї додати ще перекручену печінку то вийде за смаком справжня лінива кровянка, смак ну дуже схожий. Так що, якщо ви полюбляєте цю страву, а готувати її не завжди є час та можливість, то я вам рекомендую спробувати саме ці млинці. Я правда готувала без печінки, пісні, але вийшло теж дуже смаяно.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Гречка – 300 г.
  2. Цибуля – 1 шт.
  3. Яйце – 3 шт.
  4. Твердий сир — 100 г.
  5. Борошно.
  6. Сіль.
  7. Кріп.

Для початку необхідно відварити гречку. Далі очищаємо цибулю і нарізаємо шматочками. Пропускаємо через м’ясорубку (або збиваємо у блендері) відварену гречку з цибулею. В отриману суміш додаємо сіль за смаком, інші приправи за бажанням, дрібно нарізаний кріп, 1-2 столові ложки борошна та натертий на терку твердий сир, гарно все вимішуємо.

DSC_4133

 

 

 

 

 

Але зверніть увагу, що борошно ми додаємо тільки якщо наша суміш занадто рідка і додаємо його зовсім трохи тільки щоб оладки гарно підсмажуватись на пательні і не розвалювались.

DSC_4134

 

 

 

 

 

Далі розігріваємо пательню, змащену олією, і починаємо столовою ложкою викладати наші оладки. Підсмажуємо їх на маленькому вогні з обох боків до золотистої скоринки.

DSC_4136

 

 

 

 

 

Готові оладки подаємо до столу в гарячому вигляді зі свіжою сметанкою та легким салатом із зелені та свіжих овочів. Все чудова легка вечеря для всієї родини готова.

DSC_4155

 

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.