Суп-пюре з кабачків

DSC_6961Дуже ніжний та смачний супчик, з приємним оксамитовим смаком і несподіваною ноткою сиру. Дуже рекомендую всім його спробувати і ви вже не зможете відірватись, так що скоріш на кухню готувати ;-)

Оцінка: «СМАЧНО» ;-)

Інгредієнти:
1. Картопля – 5 шт.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Кабачок – 2 шт. (великих).
4. Часник – 4 зубчика.
5. Сіль та перець.
6. Італійські трави.
7. Молоко – 200 мл.
8. Сметана –100 г.
9. Сир кисломолочний – 150 г.
10. Кріп.
11. Олія.
12. Вершкове масло.

Картоплю очищаємо та відварюємо до готовності. На вогонь ставимо каструлю з товстим дном. Туди наливаємо трохи олії, додаємо невеличкий шматочок вершкового масла. Цибулю очищаємо і дрібно ріжемо, кидаємо в каструлю з маслом, даємо потушкуватись хвилин 10.
Після чого додаємо дрібку солі і дві чайні ложки цукру, перемішуємо даємо потушкуватись до прозорості. В цей час з кабачків знімаємо шкірку і нарізаємо невеличкими шматочками. Вкидаємо їх до цибулі. Сюди ж додаємо нарізану скибками відварену картоплю, нарізаний часник та дрібно накришений кріп. Гарно перемішуємо, додаючи сіль та перець, італійські трави. Даємо потушкуватись хвилин 10 на маленькому вогні, періодично помішуючи. Далі доливаємо трохи води і варимо до готовності кабачків.
DSC_6958
Знімаємо з вогню, додаємо в суп кисломолочний сир, молоко, сметану та збиваємо все в однорідну крем-масу за допомогою бленд ера. Одразу ж подаємо готовий та ароматний супчик до столу. Зверху можна притрусити свіжою зеленню, а подавати і смакувати цей суп найкраще з апетитними крутонами власного приготування. ;-)

DSC_6965

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>