Бутерброди зі шпротами та соусом «Тартар»

20150729_195533Пропоную вам дуже смачну та легку закуску для вашого званого вечора. Готується неймовірно швидко та легко, а коштів на інгредієнти ви витратити по-мінімуму, що є досить серйозним аргументом на користь цих бутербродиків, враховуючи сучасні ціни 😉

 

І ви і гості будете в захваті, це я вам гарантую.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Булочки «Малятко» — 1 упаковка.
  2. Шпроти в олії – 1 банчка на 230 г.
  3. Свіжі огірки —  2шт (середнього розміру).
  4. Соус «Тартар».

 

Вмикаємо духовку на 180 градусів, щоб вона розігрівалася. В глибокій мисочці розминаємо виделкою шпроти  до кашоподібного стану. Розминати їх слід прямо в олії з консервної банки. Далі  булочки розрізаємо вздовж на дві половинки. З кожної половинки виймаємо м’яку частинку, залишаючи щось схоже на човники.

20150729_190324

 

 

 

 

 

Хліб, що вийняли кладемо в миску до шпротів і ретельно перемішуємо.

20150729_190319

 

 

 

 

 

Далі очищаємо з огірків шкірку і дрібно їх нарізаємо, додаємо до нашої суміші. Останнім додаємо до начинки соус «Тартар». Кількість визначайте на ваш смак, але начинка має бути і не занадто рідкою (тому багато соусу не лийте), але й не сухою. Гарно вимішуємо начинку і далі столовою ложкою заповнюємо кожний човник з булочки. Викладаємо бутерброди на деко і ставимо в духовку на хвилин 10-15, щоб вони трохи підсушились і підрум’янились. Готові бутерброди виймаємо з духовки і подаємо до столу в теплому вигляді.

20150729_195525

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.