Пропоную вам дуже смачну та легку закуску для вашого званого вечора. Готується неймовірно швидко та легко, а коштів на інгредієнти ви витратити по-мінімуму, що є досить серйозним аргументом на користь цих бутербродиків, враховуючи сучасні ціни 😉
І ви і гості будете в захваті, це я вам гарантую.
Оцінка: «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Булочки «Малятко» — 1 упаковка.
- Шпроти в олії – 1 банчка на 230 г.
- Свіжі огірки — 2шт (середнього розміру).
- Соус «Тартар».
Вмикаємо духовку на 180 градусів, щоб вона розігрівалася. В глибокій мисочці розминаємо виделкою шпроти до кашоподібного стану. Розминати їх слід прямо в олії з консервної банки. Далі булочки розрізаємо вздовж на дві половинки. З кожної половинки виймаємо м’яку частинку, залишаючи щось схоже на човники.
Хліб, що вийняли кладемо в миску до шпротів і ретельно перемішуємо.
Далі очищаємо з огірків шкірку і дрібно їх нарізаємо, додаємо до нашої суміші. Останнім додаємо до начинки соус «Тартар». Кількість визначайте на ваш смак, але начинка має бути і не занадто рідкою (тому багато соусу не лийте), але й не сухою. Гарно вимішуємо начинку і далі столовою ложкою заповнюємо кожний човник з булочки. Викладаємо бутерброди на деко і ставимо в духовку на хвилин 10-15, щоб вони трохи підсушились і підрум’янились. Готові бутерброди виймаємо з духовки і подаємо до столу в теплому вигляді.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))