Курячі котлети в паніровці

DSC_6947Дуже прості, щоб не сказати банальні курячі котлетки в легкому паніруванні. Але через це вони не стають менш смачними, ніжними та практичними. Котлетки на кожний день для всієї сім’ї.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

Інгредієнти:
1. Куряче філе – 1 кг.
2. Цибуля ріпчаста – 1 шт.
3. Хліб – 3 скибки.
4. Яйце – 1 шт.
5. Крохмаль — 1ст. л.
6. Сіль, перець, приправи за смаком.
7. Панірувальні сухарі.

Куряче філе гарно миємо і ріжемо на шматочки середнього розміру. Цибулю очищаємо і ріжемо на чотири частини. Хліб можна брати будь-який, в мене зазвичай батон. Скибки хлібу замочуємо, щоб вони гарно розм’якли. Хлібом не раджу нехтувати в котлетах, особливо в курячих, адже як це не парадоксально, але котлети з чистого м’яса виходять дуже жорсткими, сухими та не смачними. Інша справа з булочкою, при чому чим більше її тим краще і смачніше виходять котлетки тому не бійтесь класти побільше)
Всі перераховані інгредієнти пропускаємо через м’ясорубку. В отриманий фарш додаємо яйце сіль, перець, будь-які приправи на ваш смак і трохи крохмалю, що котлетки краще трималися. Все гарно перемішуємо.

DSC_6938

Розігріваємо пательню, змащуємо її олією. З фаршу формуємо пласкі котлетки середнього розміру і обвалюємо її в панірувальних сухарях.

DSC_6939

Далі обсмажуємо їх з обох сторін до золотистої скоринку.

DSC_6942

Подаємо до столу в гарячому вигляді і обов’язково з якимось соусом. Нам найкраще смакує соус «Тартар», але вибір за вами.

DSC_6952

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.