Якщо сьогодні на вечерю у вас є бажання поласувати чимось особливим, але часу та сил на приготування складної страви ви не маєте, тоді цей простий рецепт саме для вас. Підсмажене свіже м’ясо так чудово смакує з апетитним сезонним кабачком, що відірватися буде просто неможливо. Гайда готувати.
Однозначно «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
1. Свинина – 0,5 кг.
2. Кабачок – 1 шт.
3. Сіль, перець, приправи на ваш смак.
4. Соус «Тартар».
М’ясо гарно миємо і ріжемо на невеличкі шматочки. Гарно розігріваємо пательню, змащуємо її трохи олією і викладаємо м’ясо. Даємо йому трохи підрум’янитися з усіх боків на великому вогні.
Після чого солимо, перчимо, додаємо інші приправи на ваш смак ( я додавала приправу до м’яса), гарно перемішуємо, накриваємо кришкою та даємо трохи ще потомитись на маленькому вогні. В цей час кабачок гарно миємо і нарізаємо на невеличкі шматочки.
Додаємо їх до м’яса, також трохи підсолюємо, все перемішуємо, даємо посмажитись на маленькому вогні під кришкою. Коли м’ясо та кабачки будуть вже майже готові додаємо трохи соусу «Тартар», перемішуємо і залишаємо ще на хвилин 10-15 посмажитись.
Після чого вимикаємо вогонь і подаємо ароматну та смачну страву до столу. Можна подавати як окрему страву, а можна з гарніром.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))