Смажене м’ясо з молодими кабачками

DSC_6994Якщо сьогодні на вечерю у вас є бажання поласувати чимось особливим, але часу та сил на приготування складної страви ви не маєте, тоді цей простий рецепт саме для вас. Підсмажене свіже м’ясо так чудово смакує з апетитним сезонним кабачком, що відірватися буде просто неможливо. Гайда готувати.

Однозначно «СМАЧНО» 😉

Інгредієнти:

1. Свинина – 0,5 кг.
2. Кабачок – 1 шт.
3. Сіль, перець, приправи на ваш смак.
4. Соус «Тартар».
М’ясо гарно миємо і ріжемо на невеличкі шматочки. Гарно розігріваємо пательню, змащуємо її трохи олією і викладаємо м’ясо. Даємо йому трохи підрум’янитися з усіх боків на великому вогні.

DSC_6989

 

 

 

 

 

Після чого солимо, перчимо, додаємо інші приправи на ваш смак ( я додавала приправу до м’яса), гарно перемішуємо, накриваємо кришкою та даємо трохи ще потомитись на маленькому вогні. В цей час кабачок гарно миємо і нарізаємо на невеличкі шматочки.

DSC_6990

 

 

 

 

 

Додаємо їх до м’яса, також трохи підсолюємо, все перемішуємо, даємо посмажитись на маленькому вогні під кришкою. Коли м’ясо та кабачки будуть вже майже готові додаємо трохи соусу «Тартар», перемішуємо і залишаємо ще на хвилин 10-15 посмажитись.

DSC_6991

 

 

 

 

 

Після чого вимикаємо вогонь і подаємо ароматну та смачну страву до столу. Можна подавати як окрему страву, а можна з гарніром.

DSC_6995

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.