Гарячий сендвіч з шинкою та сиром

DSC_1101Дуже гарний та смачний варіант для сніданку або просто невеличкого перекусу. Щось таке на кшталт сендвічу з шинкою сиром та яйцем. Дуже ситне і легке у приготуванні. Сподобається однозначно і вам і всій вашій родині. За бажанням сюди можна додати і помідори і зелень та в принципі будь-які додаткові інгредієнти за вашим смаком.

Рецепт можна сказати простий та банальний, але все одно не менш смачний.

Тому ставлю йому свою позитивну оцінку «СМАЧНО».

 

Інгредієнти:

  1. Хліб для тостів або звичайний хліб у формі «цеглинки».
  2. Твердий сир.
  3. Вершкове масло.
  4. Шинка.
  5. Яйця.
  6. Сіль за смаком.

 

Точну кількість складників не вказую навмисно, бо кожний сам буде обирати для себе яку кількість таких сендвічів робити і яку кількість начинки туди класти.

Бажано звичайно купити вже нарізаний рівненькими скибочками хліб для тостів. Але якщо ви такий не знайшли, то не варто засмучуватись, адже піддійте і звичайний хліб прямокутної форми. В мене був саме звичайний хліб. Його нарізаємо на рівні тоненькі скибки. Так само краємо на скибки шинку та твердий сир.

DSC_1093

 

 

 

 

 

Беремо одну скибку хліба і вирізаємо в ній по центру отвір у формі кола середнього розміру. Кладемо цей хліб на підігріту пательню, змазану олією. В центр (в вирізану дірку) розбиваємо одне куряче яйце. Підсолюємо його трохи за смаком.

DSC_1095

 

 

 

 

 

Після чого зверху кладемо шматочок шинки і шматочок сиру.

DSC_1097

 

 

 

 

 

Зверху все накриваємо ще однією скибкою хлібу (цілою, без дірочок), змазаною вершковим маслом. Підсмажуємо так сендвіч на невеликому вогні декілька хвилин. Поки не підсмажиться яйце, що знизу і не підтане сир так, щоб скріпити дві половинки сендвічу в одну. Після чого обережно, за допомогою двох лопаток, перевертаємо сендвіч на інший бік і даємо йому трохи підрум’янитись ще з цієї сторони. Перевертати треба швидко, але обережно, гарно затиснувши обидві скибки хліба лопатками, щоб сендвіч не розвалився.

Готовий сендвіч знімаємо з пательні і подаємо до столу в гарячому вигляді. Зверху можна прикрасити зеленню.

За цим же принципом готуємо і решту сендвічів, для всіх членів родини.

DSC_1102

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

 

best

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.