Бутерброди з яєчно-сирною начинкою

DSC_4005Легкі та неймовірно смачні бутербродики на сніданок для всієї родини. Особливо їх полюбляють дітлахи, але й дорослі не зможуть спокійно сидіти осторонь і не скуштувати цих ніжних бутербродів. Готувати їх раджу саме з булочками «малятко», з ними вони смакують найкраще. А чудове поєднання сиру та яйця надає цій страві дійсно ніжний та незрівнянний смак. Порадуйте своїх близьких смачненьким ;-)

Оцінка: «СМАЧНО» ;-)

 

Інгредієнти:

  1. Булочки «Малятко» — 1 уп.
  2. Твердий сир – 100 г.
  3. Яйця – 3 шт.
  4. Сіль.

 

Булочки розрізаємо навпіл. В серединці робимо невеличку ямку (але будьте обережні не зробіть наскрізну дірку).

DSC_4006

 

 

 

 

 

Отриману м’якоть викладаємо в глибоку миску. Сюди ж вбиваємо яйця і за допомогою вінчика гарно збиваємо їх. Далі твердий сир натираємо на терку і також додаємо в миску, все гарно перемішуємо з дрібкою солі.

DSC_4007

 

 

 

 

 

Розігріваємо пательню з невеликою кількістю олії. Викладаємо половинки булочок на пательню. В підготовлені ямки столовою ложкою обережно наливаємо яєчно-сирну суміш.

DSC_4008

 

 

 

 

 

Намагайтесь наливати стільки, щоб суміш розтеклась трохи по поверхні булочки, але не витекла з-за її країв на пательню. На маленькому вогні підсмажуємо так булочки пару хвилин, чекаючи поки яєчна суміш зверху трохи схопиться. Після цього лопаткою обережно, але якомога швидше перевертаємо бутерброди на інший бік, щоб вони гарно підсмажились. Так смажимо ще пару хвилин і знімаємо їх з вогню. Вони повинні мати гарну золотисту скоринку. Зверху бутерброди можна прикрасити рубленою зеленню і подавати до сніданку.

DSC_3999

 

Смачного ;-)  Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>