Ніколи б не подумала, що смачний десерт можна зробити за 15 хвилин і при цьому з мінімум інгредієнтів та за допомогою мікрохвильової печі. Але такий рецепт дійсно існує і це саме домашнє пташине молоко. Смачно і легко, переконайтесь самі. 😉
Інгредієнти на 1 порцію:
1. Яєчний білок – 1 шт.
2. Сіль – дрібка.
3. Цукор – 30 г.
4. Ванільний цукор – 1 пакетик.
5. Шоколад – 70 г.
Яєчний білок збиваємо з дрібкою цукру до стійких піків (кремоподібного стану).
Далі додаємо цукор та ванільний цукор та ще гарно збиваємо до стану густого крему. 30 г. шоколаду натираємо на терку і додаємо до збитих білків, перемішуємо.
Перекладаємо отриману масу в глибоку чашку чи миску (це важливо адже в процесі приготування десерт підніметься), проводимо ножем вздовж стінок чашки.
Ставимо наш десерт в мікрохвильову і вмикаємо її на 30 секунд при 800 Вт. Решті шоколаду розтоплюємо на водяній бані і поливаємо зверху наш десерт. Ставимо на пів годинки його до холодильника після чого можна насолоджуватись ніжним та повітряним смаком пташиного молока, що просто тане в роті.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))