Рис з сардельками та омлетом

DSC_8748Сьогодні до вашої уваги ще одна страва на кожен день. Якщо набридло їсти звичайний рис, тоді спробуйте цей дещо незвичний рис з омлетом та сардельками 😉

Інгредієнти:

1. Рис – 200 г.
2. Яйця – 3 шт.
3. Молоко.
4. Сіль, перець, приправи.
5. Сардельки – 3 шт.
6. Кріп.
7. Цибуля – 1 шт.

Рис відварюємо до напів готовності. Сардельки також відварюємо та ріжемо невеличкими кубиками Яйця збиваємо з молоком та сіллю і підсмажуємо паровий омлет, постійно помішуючи його лопаткою та не даючи застигнути млинцем.

DSC_8747

 

 

 

 

 

Далі у сотейник або в глибоку пательню викладаємо дрібно нарізану цибулю і підсмажуємо її до прозорості. Наступним кроком додаємо до неї нарізану сардельку та даємо трохи підсмажитись. Далі висипаємо сюди ж відварений рис, омлет, дрібно накришений кріп. Додаємо сіль, приправи та перець за смаком та даємо потомитись на пательні ще 5-10 хвилин. Після цього вимикаємо вогонь та припрошуємо всіх до столу 😉

DSC_8748

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.