Овочевий суп з капустою та горошком

DSC_8868Звичайний овочевий супчик з м’ясними кульками, капустою та горошком. Чудова страва на кожний день.

Інгредієнти:

1. Свинячий фарш – 200 г.
2. Яйце – 1 шт.
3. Картопля – 4 шт.
4. Морква – 1 шт.
5. Цибуля – 1 шт.
6. Капуста – 100 г.
7. Консервований горошок.
8. Сіль, приправи за смаком.

В каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь. В фарш додаємо яйце, сіль, приправи, гарно перемішуємо. Формуємо з фару невеличкі кульки та кидаємо їх в киплячу воду. Цибулину очищаємо та додаємо в киплячу воду. Картоплю очищаємо та нарізаємо невеличкими шматочками.

DSC_8852

 

 

 

 

 

Моркву натираємо на терку. Капусту шинкуємо.

DSC_8853

 

 

 

 

 

Капусту, картоплю та моркву додаємо в каструлю, солимо за смаком. Даємо покипіти до моменту коли всі овочі вже майже будуть готові і додаємо в каструлю консервований горошок.

DSC_8856

 

 

 

 

 

Залишаємо покипіти ще хвилин 10-15. Після чого вимикаємо вогонь. Найкраще цей супчик смакує зі сметанкою.

DSC_8868

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.