Якщо ви полюбляєте запечену яловичину то цей соус стане вам у нагоді. Він має дуже оригінальний солодкувато-кислий смак, а ніжний м’ятний присмак просто неперевершено пасує до м’яса (особливо яловичини). Спробуйте і ви не пошкодуєте 😉
Інгредієнти:
1. Мята – пучок.
2. Цибуля – 0,5 шт.
3. Оцет.
4. Цукор
Зриваємо листочки м’яти та гарно їх промиваємо, даємо просохнути. Далі за класичним рецептом їх треба розім’яти у ступі в пасту. Але оскільки в мене вдома ступи не виявилось я робила просто в блендері. Отже листочки викладаємо в блендер і додаємо чайну ложку цукру, дрібно порізану половинку цибулі та пів чайної ложки оцту.
Гарно все збиваємо в однорідну пасту і все наш соус готовий можна подавати до ароматної яловичини 😉
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))