Закуска з грибів та цвітної капусти

DSC_7156Швидка закуска з підручних продуктів. Була придумана на ходу і для її приготування використовувались продукти, що залишились в невеликій кількості і дівати їх було нікуди. Ось і вийшла смачна закуска з грибів та цвітної капусти, яку можна їсти просто так або намазувати на хліб як пасту (якщо збити до стану пасти в блендері).

Інгредієнти:

1. Цвітна капуста – 100 г.
2. Гриби шампіньйони – 100 г.
3. Зелена цибуля – 2 шт.
4. Яйце – 1 шт.
5. Молоко.
6. Сметана.
7. Сіль, перець, приправи.
8. Зелень.
Готується ця страва дуже просто. Гриби нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо на розігріту пательню. Накриваємо кришкою і чекаємо поки вони пустять сік. Після чого піднімаємо кришку і даємо рідині повністю випаруватись. Зелену цибулю дрібно кришимо і вкидаємо до грибів. Сюди ж додаємо дрібно накришену сиру цвітну капусту. Солимо, перчимо, додаємо приправи на ваш смак, а також дрібно накришену зелень. Далі додаємо кілька ложок сметани, накриваємо кришкою і даємо потушкуватись до готовності (хвилин 15-20).

DSC_7153

 

 

 

 

 

В цей час яйце збиваємо з молоком і дрібкою солі і вливаємо суміш до пательні, перемішуємо, даємо потушкуватись ще хвилин 5-10 і вимикаємо вогонь.

DSC_7154

 

 

 

 

 

Цю закуску можна подавати і їсти просто так як теплий салат, а можна збити в бленедері до однорідної маси і намазувати на хліб як пасту. Виходить смачно.

DSC_7155

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.