Бекон з овочами під соєвим соусом

DSC_7465Ця страва точно сподобається любителям східної кухні. В ній просто чудово поєднується солодкий присмак карамелізованої цибулі з пікантним соєвим соусом. Просто неймовірне поєднання підсмаженого бекону з овочами та оригінальним соусом.

 

Інгредієнти:

1. Бекон – 200 г.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Морква – 1 шт.
4. Болгарський перець – 1 шт.
5. Білокачанна капуста – 200 г.
6. Соєвий соус.
7. Сіль та цукор.

Для початку очищаємо цибулю та нарізаємо її шматочками. Вкидаємо її в розігрітий сотейник з олією.

DSC_7458

 

 

 

 

 

Даємо трохи потушкуватись на маленькому вогні, після чого додаємо трошки солі і близько двох столових ложок цукру. Гарно все перемішуємо і даємо потушкуватись до прозорості та м’якості цибулі. Бекон нарізаємо дуже тоненькими скибками.

DSC_7459

 

 

 

 

 

Щоб це було робити зручніше раджу використовувати саме заморожений бекон, його легше нарізати. Скибки бекону вкидаємо до цибулі і даємо підсмажитись хвилин 10-15. В цей час миємо, очищаємо та нарізаємо тоненькими смужками моркву та болгарський перець. Капусту шинкуємо. Вкидаємо овочі до сотейника, перемішуємо.

DSC_7460

 

 

 

 

 

Додаємо сіль за смаком, за бажанням та особистим смаком можна додати ще цукру. Все це заливаємо соєвим соусом. Багато не лийте, бо буде занадто гострим, краще доливати потроху та куштувати.

DSC_7461

 

 

 

 

 

Всі інгредієнти додані, а отже ми все гарно перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо потушкуватись на маленькому вогні хвилин 20, до готовності всіх овочів. Одразу ж подаємо до столу і вживаємо обов’язково в гарячому вигляді.

DSC_7465

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>