Тушковані шматочки індички з овочами

DSC_7740Проста у приготуванні, але при цьому смачна та неймовірно корисна страва.

 

 

 

 

Інгредієнти:

1. Філе індички – 1 кг.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Морква – 1 шт.
4. Сіль, перець, приправи.

5. Гірчиця.

Філе індички миємо та нарізаємо невеличкими шматочками.

DSC_7720

 

 

 

 

 

Моркву та цибулю очищаємо. Моркву нарізаємо смужками,

DSC_7722

 

 

 

 

 

а цибулю на чотири частини і далі розбираємо на пелюстки.

DSC_7721

 

 

 

 

 

 
На розігрітій пательні підсмажуємо моркву та цибулю в олії хвилин 10.

DSC_7723

 

 

 

 

DSC_7724

 

 

 

 

 

 

Шматочки трохи змащуємо гірчицею, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком, гарно перемішуємо.

 

DSC_7725

 

 

 

 

 

Далі додаємо шматочки м’яса, трохи води, щоб м’ясо тушкувалось і було більш ніжним та соковитим, а не сухим та жорстким.

DSC_7726

 

 

 

 

 

За необхідності додаємо ще сіль, приправи та перець на власний смак. Гарно перемішуємо та накриваємо кришкою. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності м’яса (м’якості), це приблизно 30-40 хвилин.

DSC_7727

 

 

 

 

 

Далі готові шматочки індички подаємо до столу разом з будь-яким гарніром.

DSC_7740

 

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.