Куряче філе на подушці зі стручкової квасолі

DSC_7988Смачна та корисна страва на кожний день. Особливо підкупає пікантний смак ароматного соусу. Рекомендую скуштувати всім.

 

 

Інгредієнти:

1. Курячі філе – 0,5 кг.
2. Стручкова квасоля – 400 г.
3. Бальзамічний оцет.
4. Гранатовий соус.
5. Соєвий соус.
6. Кунжут.
7. Сіль, перець, приправи до курки.
8. Цукор.

Філе курки миємо, нарізаємо на порційні шматочки. Солимо, перчимо м’ясо та додаємо приправу для курки. Гарно перемішуємо. Підсмажуємо м’ясо до апетитної золотистої скоринки на розігрітій пательні з усіх боків.

DSC_7981

 

 

 

 

 

Потім знімаємо його і поки що відкладаємо в бік. На цю ж пательню виливаємо трохи соєвого соусу, бальзамічний оцет та гранатовий соус.

DSC_7982

 

 

 

 

 

Кількість вам не скажу, робила на свій смак, що раджу і вам. Бальзамічного оцту додавайте трошки, бо буде надто кисло. До соусу додаємо цукор. Теж дивіться на ваш смак, я додавала близько трьох столових ложок. В цей соус висипаємо заморожену стручкову квасолю (якщо у вас є свіжа то можна і свіжу). Перемішуємо все, зверху викладаємо шматочки м’яса, накриваємо кришкою і даємо потушкуватись хвилин 20. Після чого вимикаємо вогонь.

DSC_7983

 

 

 

 

 

На тарілку викладаємо квасолю, зверху шматочок м’яса і присипає все кунжутом. Все страва готова можна налітати 😉

DSC_7984

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.