Запечена картопля з рибою

DSC_8006Не запланована імпровізація в результаті виявилась несподівано цікавою та приємною на смак стравою з чудовим поєднанням рибки та запеченої картоплі. Рекомендую спробувати всім 😉

 

 

Інгредієнти:

1. Рибний фарш – 0,5 кг.
2. Картопля – 8 шт.
3. Яйця – 2 шт.
4. Твердий сир – 200 г.
5. Молоко – 50 мл.
6. Сіль.
7. Італійські трави.
8. Майонез.
9. Соус «Тартар».
10. Цукор

Картоплю очищаємо і відварюємо до напівготовності. Даємо охолонути та нарізаємо не дуже товстими кільцями. Рибне філе перетворюємо на фарш. В форму для запікання викладаємо рівномірним шаром половину кілець картоплі.

DSC_7997

 

 

 

 

 

Зверху трохи змащуємо майонезом, солимо та додаємо італійські трави. Далі викладаємо рибне філе також рівномірним шаром.

DSC_7998

 

 

 

 

 

Наступним кроком змащуємо філе трохи соусом «Тартар» та знову викладаємо шар картоплі, що залишилась. Знову солимо та додаємо трави за смаком. В окремій мисці збиваємо яйця з молоком та цукром. Сир натираємо на терку. Яйця з молоком виливаємо на картоплю з рибою, зверху присипаємо все сиром і ставимо в духовку.

DSC_7999

 

 

 

 

 

Випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин до готовності та золотистої скоринки.

DSC_8000

 

 

 

 

 

По готовності подаємо до столу та смакуємо 😉

DSC_8006

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.