Запіканка з горішками та медом

DSC_7980В продовження теми різних варіантів запіканок, пропоную ще один дуже простий, але тим не менше смачний рецепти з використання горішків, меду та ванільного пудингу.

 

 

Інгредієнти:

1. Сир кисломолочний – 500 г.
2. Ванільний пудинг (в порошку) – 1 упаковка.
3. Сіль – дрібка.
4. Розпушувач – 10 г.
5. Цукор – 50 г.
6. Яйця – 3 шт.
7. Сметана – 4 ст.л.
8. Молоко – 100 мл.
9. Манка – 50-100 г.
10. Горішки – 150 г.
11. Мед.

В мисці змішуємо сир з пудингом, розпушувачем, сіллю та цукром. Далі додаємо яйця, сметану, молоко та манку. Все ретельно збиваємо блендером до однорідної маси. Тісто має бути як дуже густа сметана. Тому якщо виходить рідкувате додаємо ще трохи манки, якщо сухувате навпаки трохи молока. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і виливаємо туди суміш. Горішки (в мене волоські, але ви можете брати будь-які на ваш смак) перетворюємо на дрібну крихту у блендері і висипаємо рівномірним шаром на поверхню запіканки.

DSC_7972

 

 

 

 

 

Випікаємо 20-30 хв. в розігрітій до 180 градусів духовці до сухого сірника. Готовій запіканці даємо охолонути в духовці після чого дістаємо та поливаємо зверху медом. Ставимо в холодильник на пару годин після чого подаємо до чаю.

DSC_7975

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.