Кекси з банановою начинкою

DSC_1913Легкі та смачні кексики до чаю або кави. Готуються швидко та легко. Зробити може кожен. В середині кекси наповнені смачною та ніжною бананово-сирною начинкою. Писати багато немає сенсу, краще просто приготувати за з’їсти, виходить дуже смачно 😉

 

DSC_1900

І звичайно ж оцінка їм «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Борошно – 200 г.
  2. Розпушувач – 1 ч.л.
  3. Цукор – 200 г.
  4. Вершкове масло – 100 г.
  5. Яйця – 2 шт.
  6. Сметана – 120 г.
  7. Ванільний цукор – 3 пакетики.
  8. Цедра 1 лимона.
  9. Пластівці мигдалю.

Для начинки:

1. Банан — 1 шт.

2. Дитячий сирок (ванільний) — 125 г.

3. Йогурт.

 

Вершкове масло завчасно виймаємо з холодильника та залишаємо в теплому місці, щоб воно стало м’яким. Далі ретельно перетираємо масло разом з цукром та ванільним цукром до однорідності.

DSC_1884

 

 

 

 

 

 

Вмикаємо міксер і, поступово додаючи до суміші по одному яйцю, збиваємо масу. Далі додаємо сметану та цедру лимона. В окремій мисці ретельно перемішуємо борошно з розпушувачем тіста. Після чого поступово починаємо додавати суміш з борошна в масляну суміш, не припиняючи працювати міксером.

DSC_1886

 

 

 

 

 

Все ретельно перемішуємо до однорідної маси та розливаємо по формочкам, заповнюючи їх трохи більше ніж на половину.

DSC_1888

 

 

 

 

 

Ставимо кекси в розігріту піч і випікаємо при 180 градусах приблизно 30 хвилин (до сухого сірника). Готові кекси виймаємо з печі і залишаємо охолонути.

DSC_1896

 

 

 

 

 

 

Поки пекуться кекси готуємо начинку. Для цього банан нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо в блендер, туди ж додаємо дитячий сирок і трошки йогурту для того щоб крем вийшов середньої густоти.

DSC_1891

 

 

 

 

 

Все ретельно збиваємо до однорідної маси.

DSC_1894

 

 

 

 

 

Заповнюємо начинкою кондитерський шприц і за його допомогою начиняємо кекси.

Після чого прикрашаємо їх за бажанням пластівцями мигдалю та подаємо до чаю.

DSC_1922

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.