Ніжний гарбузовий пиріг

DSC_7789Смачний та простий сезонний пиріг з гарбузовим смаком. Невеличкий вітамінний заряд для холодної осені.

 

 

 


Інгредієнти:

1. Кефір – 200 мл.
2. Цукор – 150 г.
3. Яйця – 4 шт.
4. Сіль.
5. Сода.
6. Гарбузове пюре – 200 г.
7. Вершкове масло – 100 г.
8. Борошно – 1,5 стакана.
Гарбуз миємо, очищаємо, нарізаємо невеличкими маточками та відварюємо до готовності.

DSC_7488

 

 

 

 

 

Після чого перетворюємо на пюре.

DSC_7474

 

 

 

 

 

Кефір збиваємо з цукром за допомогою міксера. Далі додаємо дрібку солі, пів чайної ложки соди, яйця, розтоплене вершкове масло та гарбузове пюре і все гарно збиваємо міксером. Далі поступово починаємо додавати борошно. Кількість вказала орієнтовну. Будете дивитись під час приготування по консистенції. Тісто має вийти як густа сметана. Наступним кроком, змащуємо форму для випікання масло і виливаємо туди тісто. Ставимо пиріг до розігрітої духовки і випікаємо при 180 градусах хвилин 20-30 до золотистої скоринки і сухого сірника.

DSC_7787

 

 

 

 

 

Готовий пиріг залишаємо повністю охолонути, після чого нарізаємо на шматочки і пригощаємо рідних та знайомих.

 

DSC_7789

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.