Курячі стейки у вершковому маринаді

DSC_7911Смачний та оригінальний варіант приготування курячого стейку. М’ясо виходить надзвичайно ароматним, ніжним та соковитим.

 

 

 

Інгредієнти:

1. Куряче філе – 1 кг.
2. Вершкове масло – 100 г.
3. Олія – 3 ст. л.
4. Сіль, перець, приправи.
5. Зелень.
М’ясо миємо, нарізаємо на стейки. Солимо, перчимо за смаком. Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо з олією та дрібно нарізанною зеленню.

DSC_7902

 

 

 

 

 

Заливаємо отриманим маринадом куряче філе, накриваємо і ставимо в холодильник на 2 години.

DSC_7903

 

 

 

 

 

Далі можна підсмажувати на грилі або ж просто на розігрітій пательні до золотистої скоринки.

DSC_7906

 

 

 

 

 

Головне не пересмажте м’ясо, інакше воно буде сухим, буквально кілька хвилин з кожного боку.

DSC_7907

 

 

 

 

 

Подавати стеки найкраще зі свіжим овочевим салатом.

DSC_7908

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.