Рекомендую вам ніжний та смачний супчик з сьомгою та вершками. За смаком суп дійсно дуже апетитний та оригінальний, а вершки надають йому дуже м’яку текстуру.
Дуже рекомендую, дійсно хороший суп.
Його оцінка звичайно «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Суповий набір з сьомги – 500 г.
- Картопля – 5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець горошком – 3 шт.
- Вершки – 250 г.
- Вода – 4 л.
- Сіль.
- Кріп.
- Зелена цибуля.
- Олія.
Миємо сьомгу і кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо туди лавровий лист, перець горошком і одну почищену цілу цибулину, солимо за смаком. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо на маленькому вогні хвилин 5.
Після чого виймаємо рибу, очищаємо від шкірок та кісток, філе нарізаємо шматочками. Бульйон проціджуємо від лаврового листа, перцю та цибулі.
Картоплю чистимо та дрібно нарізаємо, кидаємо в бульйон та ставимо варитись.
В цей час розігріваємо пательню, змащуємо її олією. Другу цибулину очищаємо і дрібно нарізаємо, обсмажуємо на пательні на маленькому вогні до м’якості. Моркву очищаємо та натираємо на терку, додаємо до цибулі, перемішуємо та даємо трохи обсмажитись.
Коли картопля трохи підварилась додаємо до неї обсмажену цибулю з морквою, дрібно накришений кріп та зелену цибулю, даємо поваритись 5 хвилин. Далі додаємо вершки та сьомгу, доводимо до кипіння і одразу ж вимикаємо. Накриваємо кришкою та даємо постояти хвилин 10.
Подаємо до столу з тостами та насолоджуємось ніжним смаком.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))