Не запланована імпровізація в результаті виявилась несподівано цікавою та приємною на смак стравою з чудовим поєднанням рибки та запеченої картоплі. Рекомендую спробувати всім 😉
Інгредієнти:
1. Рибний фарш – 0,5 кг.
2. Картопля – 8 шт.
3. Яйця – 2 шт.
4. Твердий сир – 200 г.
5. Молоко – 50 мл.
6. Сіль.
7. Італійські трави.
8. Майонез.
9. Соус «Тартар».
10. Цукор
Картоплю очищаємо і відварюємо до напівготовності. Даємо охолонути та нарізаємо не дуже товстими кільцями. Рибне філе перетворюємо на фарш. В форму для запікання викладаємо рівномірним шаром половину кілець картоплі.
Зверху трохи змащуємо майонезом, солимо та додаємо італійські трави. Далі викладаємо рибне філе також рівномірним шаром.
Наступним кроком змащуємо філе трохи соусом «Тартар» та знову викладаємо шар картоплі, що залишилась. Знову солимо та додаємо трави за смаком. В окремій мисці збиваємо яйця з молоком та цукром. Сир натираємо на терку. Яйця з молоком виливаємо на картоплю з рибою, зверху присипаємо все сиром і ставимо в духовку.
Випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин до готовності та золотистої скоринки.
По готовності подаємо до столу та смакуємо 😉
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))