Запечена індичка

DSC_7356Запечена індичка це дуже смачна і при цьому неймовірно корисна страва. Готується просто і дуже швидко, смакує неперевершено. Незважаючи на те, що м’ясо індички вважають доволі сухим, але індичка запечена в рукаві виходить неймовірно ніжною та соковитою.

 

Інгредієнти:

1. Індичка – 1 кг.
2. Сіль, перець, приправи.
3. Лавровий лист – 5 шт.
4. Часник – 5 зубчиків.
5. Рукав для запікання.

М’ясо індички можна брати будь-яке, але як по мені, то найкраще смакує саме запечене на кістці м’ясо. Отже м’ясо гарно миємо та просушуємо. Натираємо гарно сіллю, приправами, перцем. Викладаємо в рукав для запікання. З усіх сторін обкладаємо почищеними зубчиками часнику та лавровими листочками.

DSC_7353

 

 

 

 

 

Викладаємо в форму для запікання та ставимо у розігріту піч та випікаємо при 180 градусах. Це все 😉 Через хвилин 40-50 можна діставати ароматне м’ясце і подавати до столу нарізаним на скибочки.

DSC_7354

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.