Макарони під соусом бешамель

DSC_7352Смачна та дуже швидка у приготуванні страва для всієї родини. Звичайно вона дуже ситна та дещо калорійна, але іноді можна побалувати себе чимось смачненьким і не дуже корисним для фігури. Чудове поєднання макаронів з фаршем та соусом бешамель. Рекомендую 

Інгредієнти:

1. Макарони – 300 г.
2. Фарш – 400 г.
3. Помідори – 2 шт.
4. Молоко – 3\4 стакана.
5. Масло – 30 г.
6. Борошно – 2 ст. л.
7. Твердий сир – 200 г.
8. Сіль, перець, приправи.
9. Зелень.
Фарш підсмажуємо у розігрітому сотейнику або воку, змащеному олією.

DSC_7343

 

 

 

 

 

Помідори миємо та нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо їх до фаршу, солимо, перчимо, кладемо інші приправи на ваш смак.

DSC_7345

 

 

 

 

 

Доливаємо трохи води і вкидаємо макарони так щоб вода трошки їх прикривала.

DSC_7346

 

 

 

 

 

Накриваємо кришкою і даємо поваритися до готовності. В цей час готуємо соус. Для цього у каструльку вливаємо молоко, додаємо до нього шматочок масла, ставимо на маленький вогонь. Коли масло розтане потроху всипаємо борошно постійно гарно вимішуючи, щоб соус мав однорідну консистенцію без грудочок.

Солимо за смаком доводимо до кипіння та набуття більш густої консистенції, після чого знімаємо з вогню. Додаємо в соус натертий на терку сир,

DSC_7347

 

 

 

 

 

гарно перемішуємо та вливаємо у ємкість з уже готовими макаронами та фаршем, обережно кількома рухами все перемішуємо,

DSC_7349

 

 

 

 

 

присипаємо дрібно накришеною зеленню та подаємо до столу обов’язково у гарячому вигляді як абсолютно самостійне блюдо.

DSC_7352

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>