Ще один варіант дуже ніжного та ароматного крем-супу на вершковій основі. Раджу скуштувати всім.
Інгредієнти:
1. Вершкове масло.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Часник – 5 зубчиків.
4. Картопля – 6 шт.
5. Вершки -150 мл.
6. Бульйон – 200 мл.
7. Перець – 1 шт.
8. Кріп.
9. Сіль, перець, приправи.
10. Сухарики.
11. Цукор.
12. Твердий сир – 150 г.
Картоплю чистимо та відварюємо до готовності. На розігрітій пательні розтоплюємо шматочок вершкового масла
та додаємо дрібно нарізану цибулю, солимо і додаємо трохи цукру.
Наступним кроком додаємо часник, даємо підсмажитись до золотистої скоринки. Далі виливаємо на пательню вершки і викладаємо відварену картоплю, все гарно перемішуємо і даємо трохи потушкуватись.
Далі перекладаємо вміст пательні до каструлі з бульйоном, додаємо дрібно нарізаний перець, кріп, сіль, приправи за бажанням (краще брати прованські чи італійські трави) а також дрібно нарзанний або натертий на терку сир.
Все гарно перемішуємо і даємо покипіти 15 хвилин. Після чого вимикаємо вогонь і за допомогою блендера перетворюємо суп на крем-суп. Подаємо з домашніми сухариками і насолоджуємось неймовірно ніжним смаком.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))