Вершковий крем-суп з сиром

DSC_8734Ще один варіант дуже ніжного та ароматного крем-супу на вершковій основі. Раджу скуштувати всім.

Інгредієнти:

1. Вершкове масло.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Часник – 5 зубчиків.
4. Картопля – 6 шт.
5. Вершки -150 мл.
6. Бульйон – 200 мл.
7. Перець – 1 шт.
8. Кріп.
9. Сіль, перець, приправи.
10. Сухарики.
11. Цукор.
12. Твердий сир – 150 г.

Картоплю чистимо та відварюємо до готовності. На розігрітій пательні розтоплюємо шматочок вершкового масла

DSC_8725

 

 

 

 

та додаємо дрібно нарізану цибулю, солимо і додаємо трохи цукру.

DSC_8726

 

 

 

 

 

Наступним кроком додаємо часник, даємо підсмажитись до золотистої скоринки. Далі виливаємо на пательню вершки і викладаємо відварену картоплю, все гарно перемішуємо і даємо трохи потушкуватись.

DSC_8728

 

 

 

 

 

Далі перекладаємо вміст пательні до каструлі з бульйоном, додаємо дрібно нарізаний перець, кріп, сіль, приправи за бажанням (краще брати прованські чи італійські трави) а також дрібно нарзанний або натертий на терку сир.

DSC_8729

 

 

 

 

 

Все гарно перемішуємо і даємо покипіти 15 хвилин. Після чого вимикаємо вогонь і за допомогою блендера перетворюємо суп на крем-суп. Подаємо з домашніми сухариками і насолоджуємось неймовірно ніжним смаком.

DSC_8730

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.