Тушкована квасоля з шинкою

DSC_7735Смачна та дуже просто страва на кожний день. Приємне поєднання солодкуватого смаку томатного соусу та консервованої квасолі з ароматною шинкою.

 

 

 

Інгредієнти:

1. Шинка – 100 г.
2. Консервована квасоля – 1 банка.
3. Сіль, перець, приправи.
4. Томатний соус – кілька столових ложок.
5. Цукор.
6. Цибуля – 1 шт.

Цибулю очищаємо та дрібно нарізаємо. Підсмажуємо в олії на розігрітій пательні до прозорості. Сюди ж вкидаємо нарізану скибочками шинку та трохи підсмажуємо на маленькому вогні.

DSC_7718

 

 

 

 

 

Далі додаємо консервовану квасолю, солимо, перчимо та додаємо інші приправи за смаком. Наступним кроком додаємо кілька чайник ложок цукру та кілька столових ложок томатного соусу.

DSC_7719

 

 

 

 

 

Все гарно перемішуємо, накриваємо кришкою та залишаємо потушкуватись хвилин 10-15, після чого вимикаємо вогонь.
Все смачна та швидка страва на вечерю готова, можна налітати.

DSC_7735

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>