Проста у приготуванні, але при цьому смачна та неймовірно корисна страва.
Інгредієнти:
1. Філе індички – 1 кг.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Морква – 1 шт.
4. Сіль, перець, приправи.
5. Гірчиця.
Філе індички миємо та нарізаємо невеличкими шматочками.
Моркву та цибулю очищаємо. Моркву нарізаємо смужками,
а цибулю на чотири частини і далі розбираємо на пелюстки.
На розігрітій пательні підсмажуємо моркву та цибулю в олії хвилин 10.
Шматочки трохи змащуємо гірчицею, солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком, гарно перемішуємо.
Далі додаємо шматочки м’яса, трохи води, щоб м’ясо тушкувалось і було більш ніжним та соковитим, а не сухим та жорстким.
За необхідності додаємо ще сіль, приправи та перець на власний смак. Гарно перемішуємо та накриваємо кришкою. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності м’яса (м’якості), це приблизно 30-40 хвилин.
Далі готові шматочки індички подаємо до столу разом з будь-яким гарніром.
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))