Звичайна дієтична страва на швидкоруч. Готується з курячого філе з додавання овочів. Курка виходить дуже ніжною та соковитою, а страва в цілому досить низькокалорійною та дієтичною.
Оцінка страви «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Куряче філе – 1 кг.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Томатний соус.
- Болгарський перець – 0,5 шт.
- Сіль, перець та приправи на ваш смак.
Куряче філе гарно миємо та нарізаємо невеличкими кубиками. Цибулю чистимо та дрібно нарізаємо, моркву також очищаємо і натираємо на терку. Болгарський перець краємо на невеличкі шматки. На розігріту пательню, змащену олією, викладаємо цибулю і обсмажуємо до м’якості, до неї додаємо моркву та болгарський перець і даємо їм трохи потушкуватись.
Викладаємо філе в сотейник з розігрітою олією і пару хвилин обсмажуємо м’ясо на великому вогні, постійно помішуючи. Далі додаємо сіль, перець та інші приправи на ваш смак. Наступним кроком додаємо до м’яса суміш з цибулі, моркви та перцю. Кладемо туди ж декілька ложок томатного соусу (кількість залежить від вашого особистого смаку) і гарно все перемішуємо. Накриваємо кришкою і даємо потушкуватись на маленькому вогні до готовності м’яса.
Воно має стати м’яким. Після чого вимикаємо вогонь і подаємо м’ясо до столу. На гарнір можна відварити картоплю або пасту.
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))