Цей дуже простий та швидкий десерт стане в нагоді тим у кого в холодильнику завалялось забагато сметани (як в мене ;-)) і щоб вона не пропадала раджу скористатися цим рецептом.
Виходить дуже смачний та ніжний десерт.
Інгредієнти:
1. Сметана – 150-200 г.
2. Желатин – 1 пакетик.
3. Цукор – 50 г.
4. Ванілін – дрібка.
5. Шоколадні крихти.
Сметану змішуємо з цукром і дрібкою ваніліну та збиваємо міксером до однорідної кремоподібної консистенції. Желатин заливаємо теплою водою, в кількості, яка вказана на упаковці, ставимо на вогонь і постійно помішуючи, підігріваємо на маленькому вогні до повного розчинення (але не кип’ятим). Далі даємо йому трохи охолонути, після чого додаємо до сметани. Сюди ж всипаємо трохи шоколадних крихт (це за бажанням), гарно все перемішуємо і розливаємо по формочкам.
Зверху прикрашаємо на свій смак, можна як я присипати кокосовою стружкою та різнокольоровими цукровими кульками. Останнім кроком ставимо десерт в холодильник на кілька годин, щоб він схопився. Після цього куштуємо та насолоджуємось 😉
Смачного Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))