Дуже смачний та ніжний салат. Зі свіжими овочами, шматочками моцарели, кунжутом та ароматним соусом.
Оцінка «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Пекінська капуста.
- Огірки свіжі – 2 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Ріпчаста цибуля – 0,5 шт.
- Моцарела – 100 г.
- Кунжут для посипки.
- Майонез.
- Гірчиця.
- Бальзамічний оцет.
Пекінську капусту миємо та нарізаємо на тонкі смужки. Я беру зазвичай половинку капусти середнього розміру, цього достатньо для великої миски салату.
Огірки та помідори також ріжемо на маленькі кубики. Моцарелу в залежності від розміру ріжемо або на маленькі кільця або на дрібні кубики.
Цибулю дрібно краємо і заливаємо на пару хвилин кип’ятком, щоб не була такою «кусючою». Все складаємо в глибоку миску Для заправки беремо майонез (можна зробити домашній) і додаємо до нього декілька крапель гірчиці і бальзамічного оцту, ретельно перемішуємо і заправляємо салат. За необхідності підсолюємо.
Подаємо салат притрусивши зверху насінням кунжуту.
Смачного 😉
Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))