Локшина з овочами та куркою

DSC_2963Смачна локшина з овочами та шматочками смаженої курки під соєвим соусом. Справжній смак Японії. Рекомендую всім.

І звичайно ж оцінка цій ну дуже смачній страві «СМАЧНО» ;-)

 

Інгредієнти:

  1. Локшина – 300 г.
  2. Куряче філе – 200 г.
  3. Картопляний крохмаль – 40 г.
  4. Ріпчаста цибуля- 30 г.
  5. Морква – 1 шт.
  6. Кабачки – 100 г.
  7. Болгарський перець – 1 шт.
  8. Часник – 3 зубчика.
  9. Гриби – 100 г.
  10. Соєвий соус.
  11. Сіль та приправи за смаком.

 

Локшину відварюємо до майже готового стану. Моркву, цибулю, перець та кабачки нарізаємо тонкою соломкою. Гриби (в мене були шампіньйони) – кубиками.

DSC_2930

 

 

 

 

 

Куряче філе нарізаємо смужками.

DSC_2931

 

 

 

 

 

Далі обвалюємо їх гарно в картопляному крохмалі. В глибокий сотейник наливаємо олію (можна брати і оливкову) та обсмажуємо курку на великому вогні до золотистої скоринки. Не забувайте періодично помішувати.

DSC_2932

 

 

 

 

 

Потім додаємо до м’яса всі нарізані овочі та продовжуємо тушкувати на великому вогні, помішуючи.

DSC_2954

 

 

 

 

 

Коли овочі будуть вже майже готові додаємо сюди ж локшину та наливаємо трохи соєвого соусу. Кількість залишається за вами, дивіться по бажаному смаку. Все гарно перемішуємо. Якщо необхідно трохи підсолюємо. Можна додати навіть трохи цукру або соусу «унагі», але це за бажанням. Даємо локшині потушкуватись ще пару хвилин і вимикаємо вогонь.

DSC_2955

 

 

 

 

 

Готову страву викладаємо на тарілку та подаємо до столу. За бажанням зверху можна присипати локшину насінням кунжуту.

DSC_2967

 

Смачного ;-)

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>