Салат з морквою по-корейські та ковбасою

DSC_1993Цей рецепт салату дуже швидкий та простий. Салат має оригінальний та незвичний смак і при цьому дуже яскравий вигляд. Особисто мені дуже подобається, хоча, по правді кажучи, не всі в нашій родині поділяють мою думку. Але однозначно такий салат стане просто вашим рятівником, якщо на порозі з’являться неочікувані гості і треба буде швидко зорганізувати щось  на стіл з тих продуктів, що є в холодильнику.

Не зважаючи на неоднозначність думок в адрес цього салату, я йому ставлю оцінку «СМАЧНО» просто тому, що я його дуже-дуже люблю 😉

 

Інгредієнти:

  1. Морква по-корейські – 300 г.
  2. Ніпівкопчена ковбаса – 200 г.
  3. Консервована кукурудза – 1 баночка.
  4. Ріпчаста цибуля – 1 шт. (невелика).
  5. Яйця – 2-3 шт.
  6. Молоко – 2 ст.л.
  7. Сіль.
  8. Цукор.
  9. Олія або майонез на ваш вибір.

Все що для цього салату треба приготувати так це омлет. Але готується він просто. Для цього ми беремо яйця, додаємо зовсім трохи молока (буквально 2 ст. л.) і збиваємо їх в мисці до однорідної маси.

DSC_1960

 

 

 

 

 

Додаємо трохи солі і обсмажуємо на розігрітій пательні, змащеній олією, на невеличкому вогні з обох боків до золотистого кольору.

DSC_1961

 

 

 

 

 

Одразу моя порада, не додавайте в омлет забагато молока, тільки чисто символічно. Бо цей раз я трохи перестаралась і додала забагато, омлет вийшов за товстий, важко перевертався і через це трохи поламався.

DSC_1962

 

 

 

 

 

 

Якщо покладете зовсім трохи, все буде у вас в порядку. Готовий омлет перекладаємо на дощечку, даємо охолонути. Потім згортаємо в трубочку і нарізаємо її на тоненькі стрічки.

DSC_1966

 

 

 

 

 

 

Їх викладаємо в глибоку миску, де буде наш салат. В цю ж миску висипаємо з баночки кукурудзу, додаємо туди корейську моркву та дрібно нарізану цибулю.

Ковбасу нарізаємо на шматочки середнього розміру та також кладемо в миску.

DSC_1953

 

 

 

 

 

Додаємо пів чайної ложки цукру (це не обов’язково, виключно на ваш смак), солимо за смаком. Заправляти салат можна як майонезом так і олією. Ми завжди заправляємо олією, бо салат сам по собі доволі ситний, тому не бачу сенсу його обтяжувати ще майонезом. Але якщо вам більше смакує майонез, то без проблем сюди для заправки підійде і він 😉

DSC_1973

 

Смачного 😉

Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.