У весняно-літній період, коли на прилавках можна знайти безліч різноманітних овочів, зелені та салатів, просто гріх не готувати постійно смачні, корисні та легкі овочеві салатики. Ось вам один з таких рецептів. Готується легко та швидко і сподобається абсолютно всім. Чудове поєднання інгредієнтів, рекомендую.
Оцінка: «СМАЧНО» 😉
Інгредієнти:
- Молода капуста.
- Листя салату.
- Рукола.
- Морква – 1 шт.
- Зелена цибуля – 3 шт.
- Варені яйця — 3шт.
- Плавлений сирок – 3 шт.
- Сіль.
- Для заправки: майонез, олія або класичний йогурт.
Яйця відварюємо та ріжемо дрібними шматочками. Викладаємо їх в глибоку миску. Сюди ж натираємо на терку очищену моркву, нарізаємо дрібно зелену цибулю та плавлений сирок (його можна навіть потерти на терку). Далі нарізаємо смужками листя салату та молоду капусту. Кількість я навмисно не вказую, залишаю це на ваш особистий розсуд (в залежності від бажаної кількості салату та пропорцій інгредієнтів). Викладаємо їх також в миску. Сюди ж кришимо руколу. Вона надасть салату приємний смак та аромат, тому раджу класти не шкодуючи ;-).
Далі присипаємо салат сіллю (на ваш смак) і заправляємо майонезом, олією або простим йогуртом.
Гарно все вимішуємо і подаємо до столу разом зі стравою з м’яса чи риби. Буде смачно 😉
Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))