Салат «Весняний»

DSC_4126У весняно-літній період, коли на прилавках можна знайти безліч різноманітних овочів, зелені та салатів, просто гріх не готувати постійно смачні, корисні та легкі овочеві салатики. Ось вам один з таких рецептів. Готується легко та швидко і сподобається абсолютно всім. Чудове поєднання інгредієнтів, рекомендую.

Оцінка: «СМАЧНО» 😉

 

Інгредієнти:

  1. Молода капуста.
  2. Листя салату.
  3. Рукола.
  4. Морква – 1 шт.
  5. Зелена цибуля – 3 шт.
  6. Варені яйця —  3шт.
  7. Плавлений сирок – 3 шт.
  8. Сіль.
  9. Для заправки: майонез, олія або класичний йогурт.

 

Яйця відварюємо та ріжемо дрібними шматочками. Викладаємо їх в глибоку миску. Сюди ж натираємо на терку очищену моркву, нарізаємо дрібно зелену цибулю та плавлений сирок (його можна навіть потерти на терку). Далі нарізаємо смужками листя салату та молоду капусту. Кількість я навмисно не вказую, залишаю це на ваш особистий розсуд (в залежності від бажаної кількості салату та пропорцій інгредієнтів). Викладаємо їх також в миску. Сюди ж кришимо руколу. Вона надасть салату приємний смак та аромат, тому раджу класти не шкодуючи ;-).

Далі присипаємо салат сіллю (на ваш смак) і заправляємо майонезом, олією або простим йогуртом.

DSC_4113

 

 

 

 

 

Гарно все вимішуємо і подаємо до столу разом зі стравою з м’яса чи риби. Буде смачно 😉

DSC_4127

 

Смачного 😉 Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.