Молочний десерт з фруктовим желе

DSC_7430Ну дуже смачний десерт, який при цьому дуже просто та швидко робиться. В ньому просто неймовірно чудово поєднуються смак збитої сметани та фруктового желе.

 

 

 

Інгредієнти:

1. Сметана – 300 мл.
2. Желатин – 1 упаковка.
3. Цукор – 50 г.
4. Фруктове желе.
Сметана гарно збиваємо з цукром за допомогою міксера у пишну масу.

DSC_7420

 

 

 

 

 

Желатин заливаємо гарячою водою в пропорціях вказаних на упаковці. Ставимо на невеличкий вогонь та постійно помішуючи доводимо до кипіння та повного розчинення желатину, але не кип’ятимо. Після чого знімаємо желатин з вогню, даємо йому трохи охолонути та додаємо до сметанної маси. Гарно все перемішуємо та розливаємо по формам так об суміш заповнювала тільки половину форми.

DSC_7421

 

 

 

 

 

Ставимо в холодильник на кілька годин. Коли желатин гарно застигне, починаємо готувати саме желе. Розводимо водою в пропорціях вказаних на упаковці та трохи охолонувши желе розливаємо по формам, зверху на застигнувши сметанну масу. Знову ставимо все в холодильник на кілька годин, до повного застигання.

DSC_7424

 

 

 

 

 

Якщо по формам розливатимете ще тепле желе, то частина вже застигнувшої сметанної суміші розтане та підніметься нагору, сформувавши таку симпатичну та природню шапочку над шаром желе. Десерт вийде тришаровий та дуже симпатичний. Після того як все гарно застигне, готовий десерт прикрашаємо за власним смаком та подаємо гостям 😉

DSC_7432

 

Смачного ;-) Буду рада будь-яким коментарям та зауваженням до даної страви)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.